Hoofdafbeelding Waters Alliance 2695 HPLC + 2410 RID

Waters Alliance 2695 HPLC + 2410 RID

Artikelnr: 2034
Gevraagd/Enkele beschikbaar
Groot assortiment
Robuust
Groot stroombereik

Omschrijving

De Waters 2410 differentiële refractometer is een differentiële brekingsindexdetector, welke is ontworpen voor hoogwaardige vloeistofchromatografietoepassingen. Het apparaat kan werken als een stand-alone unit met een integrator of kaartrecorder, of met een Waters-systeemcontroller of Watersdata-systeem.

Het Waters 2695 HPLC-systeem integreert oplosmiddel- en monsterbeheer met consistente systeem-tot-systeemprestaties en hoge reproduceerbaarheid. Het Waters-chromatografiesysteem zorgt voor de betrouwbaarheid van de resultaten door een hoge injectieprecisie voor nauwkeurige kwantificering en uitzonderlijke retentietijd voor retentie voor nauwkeurige piekidentificatie. Het oplosmiddelafgiftesysteem van de 2695 is voorzien van quaternaire menging met een vast vertragingsvolume voor consistente resultaten, ongeacht de tegendruk van het systeem. Met pulsvrije oplosmiddelafgifte, via het seriële stroompad en zonder het gebruik van dempers en een nauwkeurige stroom van online ontgassing van oplosmiddelen en geautomatiseerde samendrukbaarheid van het oplosmiddel, biedt het Waters HPLC-systeem werkelijk geavanceerde mogelijkheden voor oplosmiddelafgifte.

Labrecycling biedt u een zeer weinig gebruikte en in uitstekend staat verkerende Waters 2695 HPLC System met 2410 refractive Indec Detector 

Waters Alliance 2695 HPLC Systeem + 2410 RID 

Dit HPLC systeem is compleet refurbisehd en getest volgens factory settings van Waters Cooperation.

Specificaties

HPLC Detector RID
Waters HPLC systemen Waters Alliance 2695
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief