Hoofdafbeelding Waters 2487 UV-Vis & Waters 2475 Multi λ Fluorescence Detector

Waters 2487 UV-Vis & Waters 2475 Multi λ Fluorescence Detector

Artikelnr: 2033
Gevraagd/ Niet op voorraad
Groot assortiment
Upgrade met nieuwe type modules
Snelle respons

Omschrijving

De 2487 Waters Detector is de meest gevoelige en veelzijdige absorptiedetector voor het Waters Alliance 2695 HPLC-systeem.

De 2475 Multi-Wavelength (Multi Wavelength FLD) Fluorescence Detector is een meerkanaals, afstembare fluorescentiedetector, die is ontworpen voor HPLC-toepassingen. De detector levert de hoogste gevoeligheid en selectiviteit, van lage concentraties van doelstoffen tot lage onzuiverheden controleert.

Waters HPLC 2695

Het Waters 2695 HPLC-systeem integreert oplosmiddel- en monsterbeheer met consistente systeem-tot-systeemprestaties en hoge reproduceerbaarheid. Het Waters-chromatografiesysteem zorgt voor de betrouwbaarheid van de resultaten door een hoge injectieprecisie voor nauwkeurige kwantificering en uitzonderlijke retentietijd voor retentie voor nauwkeurige piekidentificatie. Het oplosmiddelafgiftesysteem van de 2695 is voorzien van quaternaire menging met een vast vertragingsvolume voor consistente resultaten, ongeacht de tegendruk van het systeem. Met pulsvrije oplosmiddelafgifte, via het seriële stroompad en zonder het gebruik van dempers en een nauwkeurige stroom van online ontgassing van oplosmiddelen en geautomatiseerde samendrukbaarheid van het oplosmiddel, biedt het Waters HPLC-systeem werkelijk geavanceerde mogelijkheden voor oplosmiddelafgifte.

Labrecycling biedt u een zeer weinig gebruikte en in uitstekend staat verkerende Waters 2695 HPLC System met 2487 UV-Vis Detector en 2475 Multi λ Fluorescence Detector

Waters 2695 HPLC Systeem

+ 2487 UV-Vis Detector + 2475 Multi λ Fluorescence Detector

De 2475 Multi-golflengte (Multi Wavelength FLD) fluorescentiedetector is een meerkanaals, afstembare, fluorescentiedetector ontworpen voor HPLC-toepassingen. De detector biedt de hoogste gevoeligheid en selectiviteit, of u nu lage concentraties van doelverbindingen of onzuiverheden op laag niveau controleert.​

De 2487-detector is ontworpen om de hoogste prestaties op het gebied van UV/Vis-detectie te leveren, en biedt de superieure gevoeligheid die vereist is voor de detectie van kleine onzuiverheden, met het lineaire dynamische bereik om tegelijkertijd belangrijke en minder belangrijke componenten te kwantificeren voor zowel routinematige als complexe toepassingen.

 

Specificaties

HPLC Detector Multi λ Fluorescence ,UV-Vis
Waters HPLC systemen Waters Alliance 2695
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief