Hoofdafbeelding Agilent 1200 HPLC systeem - Quaternary Pump - MWD

Agilent 1200 HPLC systeem - Quaternary Pump - MWD

Artikelnr: 2028
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

De Agilent 1200 HPLC systeem met Quaternary pomp en Multi Wavelength Detector serie is een modulair opgebouwd systeem die snelle analyses met hoge capaciteit met precieze resultaten combineert.  De innovatieve reeks stapelbare HPLC-componenten kunnen worden bediend via een handheld-controller of een computer met ChemStation of Openlab software. Gebaseerd op de 1100 HPLC-systeem, beschikt de Agilent 1200 systeem over een configuratie met één stapel aan componenten die een minimum aan laboratoriumruimte in beslag neemt. 

Agilent HPLC systeem met Quat Pomp en MWD

  • G1311A Quatpump
  • G1365B MWD (Multi Wavelength Detector)
  • G1329A ALS
  • G1316A TCC (Thermostatted Column Compartment
  • G1379B Degasser
  • Solvent Tray
  • Computer met Chemstation-software
  • Alle benodigde kabels.

Labrecycking is altijd zoekende naar gebruikte Agilent 1200-serie HPLC-modules en systemen.

Wij hebben als doel om gebruikte en gereviseerde HPLC-systemen een tweede leven te geven in 2de en 3de wereldlanden. Om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, worden al onze gereviseerde Agilent HPLC-systemen getest om te voldoen aan de vereisten van de fabrikant. 

Uw Agilent LC systeem verkopen?
Na installatie en validatie van een nieuwe Agilent 1290 Infinity II LC systeem wordt uw oude laboratoriumtoestel uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Toch heeft Labrecycling belangstelling voor de afgeschreven, ouderwetse of vintage HPLC systemen.

Naast HPLC systemen zijn GC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS laboratorium systemen waar Labrecycling ook belangstelling voor heeft. U kunt het verkopen aan ons om zo uw oude apparatuur een nieuw leven te geven. 

Specificaties

HPLC Pomp Quaternary pump
HPLC Detector MWD
Agilent HPLC systemen Agilent 1200 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief